Home » Wie ben ik

Ik ben en woon in hartje Gent al een hele lange tijd. Mijn naam is Mario Callant en een bijna zestiger, ook beter gekend als " De Gensche Fotograaf " alias Foto M. Callant.

Ooit heb ik de kans gekregen bij een uitnodiging van het koninklijk paleis te toegang te betreden in de privé archieven van België. Als jonge gast liep ik al met een foto toestel in de hand door stad en gemeente, het leek wel mijn leven te zijn dat ik in de hand had.

 

De meeste mensen die me persoonlijk kennen weten dat ik nooit alleen over straat loop, ben bijna altijd in gezelschap van mijn Canon. 

Ik doe graag opdrachten want dan hou ik het achterhoofd bij dat ik weer iemand blij heb gemaakt. Af en toe hou ik ook wel eens een tentoonstelling en dat brengt me weer ook dichter bij de mensen. Mijn motto is altijd " Probeer en bekijk het resultaat "

 

 

Ik werk met mijn vertrouwd materiaal van het merk Canon, body D6 met bijhorende gepaste lenzen. Statieven om niet tussen het publiek te moeten lopen tijden de kerkdienst. Dus altijd op stap met het nodige materiaal bij de hand, neem gerust altijd vrijblijvend contact met me op.Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.