Home » Aanbod

Informatie en aanbod...

Zeer vaak hoor ik bezoekers tijdens de uitvaart dat ze niet meer weten wie daar allemaal aanwezig was. Iemand verliezen is iets emotioneels en weten dat de persoon een geliefd iemand was. Waarom zou u dan niet een fotograaf onder de arm nemen om het te vereeuwigen. 

Afscheid nemen van iemand dierbaars uit uw leven, daarom is het misschien een goede daad dat u er nog souvenirs aan overhoud. Het is dan ook fijn om met de familie of u alleen de beelden nog eens te bekijken.

- uw herinneringen oproep van de dag zelf

- terug kijken wie er die dag bij was

- een terugblik van de laatste momenten van het samen zijn

- als uw uitvaartfotograaf help ik u de beelden vast te leggen van het afscheid.

 


Mijn werkwijze

Het is van belang dat u het afscheid kunt beleven zoals u het graag zelf wilt hebben, ook na de uitvaart moet het vlekkeloos verlopen. Ik raad u dan ook aan uw uitvaartdienst op de hoogte te brengen dat ik er als fotograaf zal bij zijn. 
Uw belangrijke momenten zullen zorgvuldig en discreet vast gelegd worden tijdens een persoonlijk gesprek. 
Ik heb professioneel apparatuur om alles vast te leggen. Aangepaste lenzen en zonder storende klikken en flitsen. Volledig in full-frame apparaat.

De dag zelf kan ik tussen de 2 en 6 uur aanwezig zijn om alles in beeld te brengen zoals het vooraf afgesproken is geweest, maar de uren kunnen gewijzigd worden. Het foto album is dan ook geselecteerd en de foto's zullen professioneel bewerkt zijn.

U kunt ook vooraf zelf bij euthanasie al uw wensen laten vast leggen en bespreken met de fotograaf net zoals u uw eigen beslissing en keuze heeft genomen. 


Euthanasie...

Ook mensen die een eigen beslissing hebben genomen om uit het leven te stappen kunnen beroep op mij doen. Ik laat al uw wensen in vervulling gaan om het in beeld te brengen en word vooraf vast gelegd op tape als bewijs van de afspraak. Verblijft u thuis of in het ziekenhuis, dan kom ik graag even langs om te praten.
Wenst u dit ook laat het me dan zeker weten en neem contact met me op. HIER


Het pakket

Hieronder kunt u al voorbeeld tarieven en diensten zien, de verplaatsing kosten zijn niet inbegrepen in het tarief. Alles is bespreekbaar tijdens een persoonlijk gesprek van een basis tarief tot tijden van aanwezigheid.

 

 

Basis start pakket €250,00
2 uur
foto album van 20,50 x 20,50 cm inbegrepen of enkel de foto's


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.